Set the date: Mini TEDx Apeldoorn – maandag 24 oktober 2016

Herleef de magie van TEDxApeldoorn 2016

Tijdens deze speciale editie van de mini TEDx kijken we terug op 9 september. Voor velen was het een dag vol verrassingen en waardevolle ontmoetingen. Was je er niet bij op 9 september? Dan is dit je kans om toch nog te proeven van de sfeer van die bijzondere dag! We nodigen je uit om terug te kijken en te zien wat het jou heeft gebracht.29071973964_180ac5a610_h

Heb je gespeeld zoals Marieke van Dam, of heb je jouw dag ingedeeld volgens de 100% regel van Arko van Brakel? Of heb je misschien verder nagedacht over je persoonlijke quote in de brief? Heb je contact gezocht met diegene die je ontmoet hebt op 9 september om samen nog eens verder te praten, zoals je misschien op die dag met elkaar hebt afgesproken. Tijdens deze avond krijg je de gelegenheid de magie van 9 september nog eens her te beleven.

Wij hebben twee mensen die aanwezig waren op 9 september gevraagd ons mee te nemen in hun ervaring en belevenissen. Ze zullen je inspireren met hun persoonlijk verhaal over hun eigen social footprint. Dus ook wanneer je er niet bij was op 9 september wordt dit een waardevolle avond!

Alies Dorgelo is presentatiecoach voor ondernemers en professionals bij Spreeklicht en heeft de sprekers van TEDxApeldoorn klaargestoomd zodat ze vol vertrouwen en als zichzelf op het podium stonden. Alies vertelt wat deze editie van TEDxApeldoorn haar heeft gebracht.

Patrick van Gurp is eigenaar van Studio van Gurp. Patrick heeft een passie voor het visuele aspect van storytelling. Hij zegt: “Mooie indrukwekkende verhalen moeten verteld worden. Het ontspant, het inspireert en het verbindt mensen met elkaar. ” Hij was aanwezig 9 september en neemt je mee in zijn ervaring van die dag.

We zijn deze avond te gast op de Hamermolen. Het programma start om 20:00 uur en we eindigen om 21:30 uur. Inloop is gratis vanaf 19:45 uur, drankjes zijn voor eigen rekening en kunnen alleen contant worden afgerekend.

Meld je hier aan. Er zijn maximaal 50 plekken!