Even voorstellen .. Alies Dorgelo

“Een grens is eigenlijk een wens om verder te gaan”

Hey ik ben Alies. Organisator en sprekerscoach bij TEDxApeldoorn voor het 3e jaar op rij. Ik kijk ontzettend uit naar de line-up van dit jaar. Negen sprekers die hun verhaal doen binnen het thema “Crossing Borders”. Het fenomeen “grenzen” ken ik zelf maar al te goed. Ik ben er in het verleden keihard overheen gegaan, ben een ster in het ontwijken van lastige grenzen en een expert om die grenzen zo ver mogelijk op te rekken;-) Ik hoop tijdens TEDxApeldoorn te ontdekken waar ik mijn vaste grenzen kan aanpassen, bijstellen of misschien wel uitwissen. Ik hoop dat er een wereld voor me opengaat die nu nog veilig achter mijn eigen grenzen zit opgesloten. En als dat zo is, dan deel ik die nieuwe inzichten het liefste met jou. Ben jij er ook bij dit jaar?