Even voorstellen .. Dieuwke de Boer

Hoi! Ik ben Dieuwke, initiatiefnemer en organisator van TEDxApeldoorn. Een geboren en getogen Apeldoornse en zie mezelf hier ook niet zo snel weg gaan. Dit jaar organiseren wij alweer de 4e editie van dit geweldige event. Een event wat elk jaar weer anders en eigen is.

Het feit dat ik al mijn hele leven in Apeldoorn woon, betekent niet dat ik niks heb met het thema Crossing Borders. In tegendeel! Ik ben heel bewust van grenzen. Dat ze er zijn, dat ze soms in de weg zitten, dat je erover (of zelfs veel te ver over) kan gaan, dat ze beperken, dat ze juist helpen of voelbaar zijn. Ook dit jaar past dit thema mij als een fijn jurkje. Ik ken mijn grenzen en weet wat goed voor me is, maar ik zoek ook wel graag de grens van de mogelijkheden op. Maar vooral om contact te zoeken met anderen, mensen in beweging te krijgen en ze een beetje verder te laten kijken dan hun eigen grens. En precies dat is wat ik zo geweldig vind aan dit thema én aan TEDxApeldoorn.