Even voorstellen .. Freek Hogeboom

Freek Hogeboom - Creating HeroesHallo, ik ben Freek Hogeboom. Als sidekick van Creating Heroes help ik bedrijven om de held in zichzelf te vinden en dat uit te dragen. Als mediapartner past TEDxApeldoorn ons als een jas.

Het thema van dit jaar vind ik heel erg interessant, vooral als ik kijk naar de technologische ontwikkelingen. Ik vind ontwikkelingen als de Bitcoin, cloud werken en zelfrijdende auto’s heel fascinerend. Maar er is voor mij ook een keerzijde: Wat nu als mensen die het slecht willen die technologie gaan gebruiken? Zo lag twee jaar geleden de haven in Rotterdam deels stil en was een ziekenhuis in Londen tijdelijk niet in functie omdat ze gehackt waren. Waar liggen de grenzen van technologie? Waar liggen de grenzen op het gebied van de veranderingen in de maatschappij? Voor mij erg interessante vragen die ik graag beantwoord zie tijdens TEDxApeldoorn.