Even voorstellen .. Patrick van Gurp

Hallo, ik ben Patrick van Gurp.

Voor mijn werk, maar ook in mijn privéleven, is creativiteit een heel belangrijk aspect. Als videomaker, ondernemer, danser en choreograaf, maar ook als vader heb ik creativiteit nodig om het resultaat te krijgen waar je mensen mee kan verrassen en raken. Of in het geval als rol van vader, dat ik mijn kinderen op een leuke en leerzame manier opvoed.

De kunst is om tijdens het creatieve proces als resultaat een balans te zoeken wat kan en wat niet kan.

Daarbij is voor mij altijd het uitgangspunt dat ik met mijn werk en creativiteit niemand wil kwetsen. Die grens wil ik niet voorbij gaan, maar het opzoeken van deze grens is des te interessanter, want rond het gebied van deze grens ga je misschien wel het meest confronteren, verbazen en mensen bewuster later nadenken en gedragen.

Ik kijk daarom erg uit naar TEDx Apeldoorn 2019 “Crossing Borders”, ik verwacht dat de sprekers mij heel veel nieuwe inzichten en inspiratie gaan geven. En mij handvatten gaan geven om verder mijn eigen grenzen te verleggen, zonder dat ik daarbij over de grens van iemand anders hoef te gaan.

Ik ben benieuwd wat jouw grenzen zijn, neem gerust contact met mij op of spreek me aan tijdens TEDx Apeldoorn 2019. Ik hoop je graag op de 4e editie van TEDx Apeldoorn te zien!