Even voorstellen .. Saskia Paulissen

Hallo ik ben Saskia Paulissen.

Host van TEDx Apeldoorn en betrokken bij het selecteren van de sprekers.

Crossing Borders betekent voor mij een beweging van groei. Als ik kijk naar mijn persoonlijke leven dan loop ik geregeld tegen zelf opgeworpen grenzen aan. De meesten in de sfeer van: dat kan ik niet, daar ben ik niet goed genoeg voor. Terwijl de avonturier in mij staat te trappelen van ongeduld om de andere kant van de grens te verkennen. Best vermoeiend.

Dit proces, weet ik inmiddels, hoort bij mij. Een soort chronisch gevecht tussen de avonturier en de angsthaas. Als de avonturier wint en ik steek de grens over, dan gaat er echt een wereld open. Het is niet altijd meteen walhalla. Het voelt onwennig en echt geen aaneenschakeling van succeservaringen. Faalmomenten zijn ook hier part of the deal. Maar wat het zo de moeite waard maakt is, dat ik kanten van mijzelf ontdek, waarvan ik nooit had gedacht, dat ik ze in mij had. Die aan de andere kant van de grens niet aan bod kwamen.

Tijdens deze TEDx Apeldoorn gaan we volop grenzen verkennen. We gaan je horizon verbreden, mogelijkheden zien, een kant van het leven belichten waar groei kan ontstaan. Maar we hebben het ook over grenzen die absoluut nooit overschreden mogen worden. Die van je lichamelijke en geestelijke integriteit.

Ik kijk uit naar 22 maart 2019. Om met een geweldige line-up en een zaal vol mensen die openstaan voor het leven, nieuwe werelden te verkennen!