Koop tickets

BE PREPARED!

De sprekers, locatie én het programma maken wij binnenkort bekend. Koop nu alvast je ticket en houd vrijdag 22 maart 2019 vrij van 14.00 tot 20.00 uur. Deze hele dag word jij geïnspireerd door geweldige sprekers én een interactief side-programma. Ook verwennen wij je graag met hapjes, drankjes en een heerlijk diner (all inclusive).

 

ARE YOU READY TO CROSS THAT BORDER WITH US?

Op vrijdag 22 maart 2019 gaan wij Tijdens TEDxApeldoorn 2019 ontdekken wat grenzen voor jou betekenen. Inspirerende sprekers ons mee in de wereld van hun grenzen. Persoonlijke grenzen, landsgrenzen, technologische grenzen, natuurlijke grenzen. Ze zijn er, we kennen ze. Maar houden wij ons eraan? Of wagen wij ons dapper naar de overkant? Wij nodigen jou uit om mee te kijken naar “die andere kant”. De kant die nog onbekend is, en daarom misschien wel onbemind. De kant die spannend lijkt, en daarom niet geliefd. De kant die stiekem heel hard aan je trekt, je hebt alleen nog een laatste zetje nodig.

Een ticket kost €67,- per persoon.

 

VERLEG JE GRENS EN DOE LEKKER SOCIAAL!

De normale prijs van een entreekaart kost voor de komende editie € 67,-. We realiseren ons heel goed dat dit niet niks is, ongeacht of je het bedrag kunt motiveren op basis van de geweldige sprekers en het gehele programma. Om TEDxApeldoorn tóch voor iedereen toegankelijk te maken, en iedereen de kans te geven om dit unieke en inspirerende evenement in Apeldoorn mee te beleven, kunnen we met elkaar iets doen. Samen maakt ons sterk.

Wat kan jij doen?

 

SOCIAL PACKAGE

Koop er twee en krijg er één!

Met de social package kan jíj iets doen voor een ander. Hoe werkt het? Je koopt 2 kaarten ter waarde van € 134,-. Eén kaart krijg jij en de andere kaart laat je door ons weggeven aan iemand met een smalle(re) beurs. Des te meer social packages wij verkopen, des te meer kaarten wij voor die mensen beschikbaar hebben. Samen lekker social toch?

 

DECEMBER PACKAGE

We delen cadeautjes uit!

December is de maand van cadeautjes. Daarom geven wij tijdens deze feestmaand een kleinigheidje weg. Bij aankoop van twee entreekaarten betaal je niet € 134,- maar € 114,-. Dat is dus in totaal €20 korting! Bestel nu jouw entreekaarten met korting en stop het cadeau bij iemand in de schoen of leg het met kerst onder de boom. En… eigenlijk is het een dubbel cadeau, want het echte genieten, na het uitpakken, gebeurt natuurlijk op 22 maart 2019. Een extra leuk cadeau dus!