Adel Albaghdadi

“Zonder voortdurende groei en vooruitgang hebben woorden als verbetering, prestaties en succes geen enkele betekenis”, aldus moralist Benjamin Franklin. Hoe kan ik groeien? Hoe kan ik anderen helpen om te groeien? Dat is de vraag die ik steeds probeer te beantwoorden. Elke dag weer!

Het beste groeien we, als we samen groeien. We hebben elkaar nodig.

Over Adel
Ik noem mijzelf vrijmoedig een “Change Maker”, omdat ik dagelijks de bewuste beslissing maak om mijn grenzen op te schuiven en onderdeel te zijn van de oplossing; niet het probleem. Ik geloof heilig in mogelijkheden. Vanuit die overtuiging streef ik ernaar om een meer zinvolle, transformatieve en duurzame verandering te creëren voor een beter welzijn van iedereen. Ik zie een samenleving voor me die gebaseerd is op kernwaarden die ons aanmoedigen om constructief, productief en vreedzaam te zijn en die tegelijkertijd diversiteit omarmt en koestert.

WE Organization
Vanuit de noodzaak om ruimtes te ontwikkelen voor empathie, multiculturele begrippen, impactvolle gemeenschappen en effectieve communicatie, richtte ik de WE Organization op. De WE Organization is een jong, sociaalbewust en actiegericht initiatief met als doel verschillende projecten te ontwikkelen die gericht zijn op verschillende segmenten van de samenleving. Die projecten richten zich voornamelijk op het bestrijden van vreemdelingenhaat, het ontwikkelen van nieuwe verbonden en het bevorderen van sociale integratie.

Samen groeien
“Verandering is onvermijdelijk, groei is een optie!” Het beste groeien we, als we samen groeien. We hebben elkaar nodig. We zien onszelf beter en we leren onszelf beter kennen via anderen. Laten we samen de wortel vormen en met elkaar groeien.

Tickets

Wil je deze TED Talk live meemaken? Klik op de onderstaande button om je ticket te kopen.

Tickets - TEDx 2017