TEDxApeldoorn 2016 – Nog even nagenieten

Paleis Het Loo was het decor van TEDxApeldoorn 2016. Wat was het een mooie zonnige dag met fijne mensen, fantastische sprekers met inspirerende talks en, niet te vergeten, heerlijk eten.

Hieronder een korte weergave van onze TEDxApeldoornevent van 9 september j.l.

Onder muzikale begeleiding van Israel Castillo Hernández kregen de bezoekers bij aanmelding een koninklijk TEDx-lintje opgespeld, om vervolgens richting het Paleis te lopen. Tijdens de wandeling naar het Paleis hoorden ze door een koptelefoon een prachtig verhaal over de eerste koninklijke bewoners van het Paleis: Willem III en zijn vrouw Mary II. Terwijl de zon op de gezichten van de bezoekers scheen, danste er ook een dame “Mary II” over de laan en het gras.Citaat IB

Bij aankomst bij het Paleis kregen de bezoekers een persoonlijke handgeschreven brief met daarin een mooie quote om mee te nemen tijdens de dag, zoals “Alles wat je aandacht geeft, groeit” of “A tiny step of courage is always a good place to start”.

Om 14:30 uur trapte de eerste serie sprekers af in de Koninklijke Wilhelminazaal. De rest van de middag genoten we van alle mooie talks, de zang van Yvonne Scheepsma en muziek van Israel Castillo.

Binnenkort zijn alle talks van TEDxApeldoorn 2016 te zien op Youtube. We houden je op de hoogte!

Wij kunnen in ieder geval terugkijken op een meer dan geslaagde TEDxApeldoorn 2016.

Bekijk hier alle foto’s van TEDxApeldoorn 2016!