Wat TEDxApeldoorn interessant maakt voor jouw bedrijf

TED-talks zijn een wereldwijd fenomeen dat al miljoenen mensen geïnspireerd heeft voor een betere wereld. Met de introductie van TEDx zijn er (ook) in Nederland lokale TED-Talks. En met ons team zijn we er trots op dat we TED-Talks ook in Apeldoorn mogen organiseren. Dit jaar is de vierde editie van TEDxApeldoorn. En daar kan jij met jouw bedrijf een bijdrage aan leveren.

Waarom is TEDxApeldoorn eigenlijk voor jouw bedrijf interessant om hierbij aanwezig te zijn? We vertellen je het graag!

Wat is TEDx precies?

TEDx is een lokaal evenement van het wereldwijde fenomeen TED. TED staat voor Technology, Entertainment en Design. Invloedrijke sprekers over deze onderwerpen werden bij elkaar gezet om over deze onderwerpen te spreken. In de jaren ’90 is dit uitgegroeid naar een evenement waar een scala aan onderwerpen langskomen met één doel: Mensen inspireren en aanzetten tot nadenken, in beweging te krijgen en mensen te verbinden.

Persoonlijke groei voor al je medewerkers

Je medewerkers kunnen niet zonder groei. Groei zit niet alleen op hun eigen functie, maar gaat veel breder. Medewerkers willen groeien, van betekenis zijn voor hun omgeving. Tijdens het event van TEDxApeldoorn gaan bezoekers op in het thema crossing borders. De gehele dag staan mensen stil bij zichzelf en worden ze geïnspireerd om na te denken over de toekomst. Bezoekers van de vorige evenementen geven aan dat ze daardoor enorm gegroeid zijn. En deze persoonlijke groei nemen ze mee terug naar de werkvloer.

Denk bijvoorbeeld aan de talk van Jan-Paul de Beer die mensen aangeeft om minder te zitten op het werk:

 

Wat brengt het je concreet?

Concreet betekent een bezoek aan TEDxApeldoorn dat jij zelf en/of je medewerkers:

  • Een dag vol beleving krijgen;
  • Andere bezoekers ontmoeten en daarbij netwerken;
  • Met een hele frisse blik terugkomen op zijn of haar werkplek;
  • Vol nieuwe ideeën beginnen aan zijn of haar nieuwe werkweek;
  • Een lekkere maaltijd krijgen 😊;
  • Een warm gevoel krijgen bij je bedrijf!

Bekijk ook nog eens de verhalen van Karen, Kirsten, Marcel en Quinten:

 

 

 

 

Koop je tickets

Wees er snel bij! De ticketverkoop loopt voorspoedig, dus koop je tickets snel! Wil je naast tickets ook met je bedrijfsnaam/ logo aanwezig zijn binnen deze hechte community? Neem dan snel contact op!

Tickets - TEDx 2017